Atlàntic

Atlàntic desembarca en el Deleste amb algunes de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum. Mentre continuen assaborint Volem els ponts, el seu segon disc, amb el que conqueriren a part de la crítica especialitzada i aconseguí el premi a Millor Disc Pop en els Premis Ovidi 2020. «Extraordinari segon disc», «Discarro de melodies» o «Magistral àlbum» són alguns dels qualificatius que la premsa especialitzada ha dedicat a Volem els ponts, un disc que, com ressenyava Ruta 66, «posiciona a la banda com un dels valors en alça de l’escena local i amb aspiracions al mercat estatal de forma molt seriosa».

En aquest segon llarg, la banda de València volia fer saltar per l’aire el seu mètode de treball, per això el primer que va fer va ser apostar per la creació directa, sense idees preconcebudes. L’àlbum es va gestar en format trio en el local d’assaig sense preparació prèvia: deu cançons que, en la majoria dels casos, van nàixer fruit de la improvisació. Potser per això Volem els ponts sona més fresc i sense tants artificis, encara que les melodies pop tornen a ser el fil conductor del seu segon treball. El resultat són deu cançons que combinen l’energia del power pop i les tornades que enganxen, i que experimenta també amb temes de tall més introspectiu, allunyats d’estructures convencionals.

La banda aprofita tot el seu bagatge anterior i la seua trajectòria en aquest nou àlbum d’Atlàntic. Volem els ponts va ser produït pel mateix grup i Guillermo Sanz, artífex del so potent, fresc i directe que transmet la seua escolta.

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.