Toundra

Portada » Profiles » Toundra

L’espectacle «Das Cabinet dones Dr. Caligari» de Toundra, és el nou viatge instrumental de la banda en la qual posa música a la pel·lícula expressionista centenària.

Considerada com la primera pel·lícula expressionista i com la pel·lícula de terror més influent, “El Gabinet del Doctor Caligari” (Robert Wiene, 1920) ha complit 100 anys tornant a les pantalles amb l’acompanyament de la banda madrilenya de post rock instrumental Toundra.

El disc de la banda sonora que Toundra va crear per a la pel·lícula va entrar en el top 10 de vendes a Espanya i ha collit crítiques impressionants. La seua composició per a la pel·lícula, realitzada per Alberto Tocados López (sintetitzadors), Alejandro Pérez Cañadas (percussió i piano), Esteban Jiménez Girón (guitarra elèctrica) i David López Paños (guitarra elèctrica), sorgeix d’un respecte profund a la gran obra del cinema. Els ritmes eterns, les melodies aparentment senzilles i l’abundant percussió intensifiquen les anguloses i acolorides escenes amb una interpretació en directe que no deixa lloc a dubtes sobre l’altíssim nivell tècnic dels músics.

En paraules del propi grup: “Hem d’advertir que aquesta banda sonora no es pot entendre com un nou disc de Toundra. No ho és. És una nova aventura a la recerca d’alguna cosa que no sabíem què era, però que ens motivava emprendre junts”.

Toundra acompanyarà amb els seus concordes i melodies al sinistre personatge Doctor Caligari pels seus jocs d’hipnosis. Imatge i música en directe, cinema i banda sonora, viatjaran junts de la mà de Toundra i Robert Wine el 26 de novembre en Rambleta.

Socials