Los de Marras

Los de Marras, nascuts en 1995 a València, són un grup de rock caracteritzat per unes lletres directes, emocionals, estripades i viscerals on tothom se sent representat d’alguna manera en la seua vida sense haver de recórrer al diccionari per a comprendre-les.

Cançons que parlen de problemes socials, polítics o personals que fan que, en els seus concerts, l’emoció, la ràbia i l’alegria s’entremesclen amb els sons de l’autodenominat estil “guarrocanrol”.

Amb 7 discos a la seua esquena i actuacions en el territori espanyol per totes les sales i festivals més importants del país, són de les bandes més estimades en el panorama musical per la seua humilitat tant a dalt com baix de l’escenari.

Després del seu aclamat cinqué disc, “Surrealisme”, Els de Falles van presentar el seu penúltim treball amb el nom de “realba” on mantenien aqueixa essència en els seus textos que tant agraden al públic, aqueixa energia en la seua música que roman en tots els discos i comptant de nou amb el disseny de la il·lustradora valenciana Elena Tormo, que defineix l’estil gràfic de la banda des de fa molts anys. A l’abril de 2021 ix al carrer «Perill Esperanza», el seu seté i últim disc. Un treball que naix en un moment on era perillós tindre esperança. En aquest últim disc, Els de Falles tornen a traure els sentiments que els ixen dels “adentros” intentant fregar a cors ferits com els d’ells.

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.