Rufus T. Firefly

Rufus T. Firefly, la banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro és ja, malgrat la joventut dels seus components, considerada de culte dins del panorama independent del nostre país. La seua energia i so profundament sofisticat fuig de l’evident i construeix en cada producció i directe un ambient de màgia i rock amb relliscades cap a una psicodelia polida i altament adictiva.

En 2017 van publicar Magnolia (autoeditat, Llac Taronja Rècords), un al·legat en defensa de l’art, l’amor i la naturalesa en forma de 10 cançons minuciosament produïdes per Manuel Cabezalí i el mateix Víctor Cabezuelo. Un disc preciós, arriscat i ambiciós, marcat per aqueixa obsessió de la banda de perfeccionar el seu so i la profunditat de les seues textures, sempre al marge de les modes i amb el mateix objectiu al cap: crear una obra única, el més bella possible. A aquest li va seguir Lotus, que amb perspectiva es va convertir en la segona part de l’anterior i amb el qual van aconseguir acabar de consolidar-se com una de les bandes més aclamades del panorama.

Després d’una extensa gira pel nostre país amb una parada a Mèxic, la banda es va acomiadar d’aquesta etapa amb un concert molt especial a la Riviera de Madrid amb les entrades esgotades des de mesos abans i amb un viatge a Xile per a presentar els seus temes allà per primera vegada.

Podrem gaudir en directe del seu nou disc, El llarg demà (Llac Taronja Rècords, 2021), que han estat presentant en directe en sales i festivals de tot el país abans del seu llançament.

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.