Silvana Estrada

Portada » Profiles » Silvana Estrada

Silvana Estrada

Crec que el folklore és la identitat, i ha de renovar-se i avançar, com les coses vives

SILVANA ESTRADA

Silvana Estrada, a la qual alguns mitjans titllen com “la Chavela Millenial, combina els seus estudis de jazz amb el folklore que ha mamat en la seua terra, Veracruz, des que era xicoteta i s’ha convertit en una de les més grans apostes de la cançó llatinoamericana. Ha cantat al costat de Natalia Lafourcade, Mon Laferte, Silvia Pérez Cruz, El Kanka, Jorge Drexler, Love of Lesbian o Guitarricadelafuente.

Recentment s’ha convertit en la primera artista de parla hispana a fitxar amb la discogràfica americana Glassnotey també ha passat a engrossir el roster de la multinacional United Talent Agency. També va ser premiada l’any passat en els premis Spotify Awards i es va convertir en l’artista número u de la campanya Radar Mèxic de Spotify.

En les dues gires que ha fet per Espanya ha esgotat totes les entrades abans d’aterrar ací, incloent una en Joy Eslava o el Teatre Joaquin Turina a Sevilla. A la fi de juny de 2021 eixirà a la llum ‘Marcida’, el seu esperat nou àlbum gravat pel multi guanyador del Latin Grammy Gustavo Guerrero, també productor de ‘Muses’ de Natalia Lafourcade així com director musical de la seua banda.

Socials