The Sisters of Mercy

La banda d’Andrew Eldritch va nàixer a Leeds (1980) sota les influències d’artistes com Leonard Cohen, Motörhead, The Stooges, The Velvet Underground i Suïcide, entre altres; el mateix Cohen va escriure i va interpretar una cançó titulada “Sisters of Mercy” en el seu àlbum de debut, Songs of Leonard Cohen, de la qual la banda va adoptar el seu nom.

Les seues influències abasten a més nombrosos grups de protopunk i punk. Sisters of Mercy comparteixen aquestes influències amb altres grups de la qual va ser denominada primera ona de la música gòtica. A pesar que la banda posseeix una considerable base de seguidors relacionats amb l’anomenada subcultura gòtica, The Sisters of Mercy es consideren a si mateixos abans de res i principalment com una banda de rock.

 

És la banda més gran, influent i destacada del rock fosc de tots els temps i celebra amb una gira europea els seus quaranta anys. Estan experimentant un nou renaixement amb la seua nova alineació, sonant millor que mai en els concerts que la banda ha realitzat en dècades.

 

Prometen que serà la millor gira amb el major espectacle que han oferit fins al moment. Pot ser el comiat, tal vegada l’última gran oportunitat de poder gaudir de la banda més emblemàtica del post-punk anglés i creadora d’alguns dels clàssics com Alice, Temple of Love o This Corrosion, van marcar a tota una generació i que són història de la cultura musical valenciana.

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.